Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Särskild begåvning - kompetensutveckling med start ht 23

23 feb 2023 13:47

Aktuellt just nu

Är du intresserad av att delta i kompetensutveckling kring särskild begåvning med efterföljande uppdrag? Nu har du som jobbar som förskollärare, lärare i grundskolan och gymnasieskolan, som skolledare eller inom elevhälsans professioner chansen!

Utifrån identifierade utvecklingsområden och verksamhetens behov kommer utbildningsförvaltningen tillsammans med Karlstad Universitet hösten 2023 starta en kompetensutveckling om att undervisa barn och elever med särskild begåvning.

Kompetensutvecklingen, som är en del av utbildningsförvaltningens professionsprogram, pågår under två år och är högskolepoängsgivande (15 hp).

Du som deltar kommer efter avslutad kompetensutveckling att få i uppdrag att genom kollegialt lärande sprida kunskapen vidare inom berörda verksamheter.

Är du intresserad?

Om du är intresserad pratar du med din rektor. När du fått godkännande av din rektor/chef anmäler du dig till Karlstad universitet. Intresseanmälan till professionsprogrammet görs av rektor.

Sista ansökningsdag är fredag 17 mars 2023.

Dela sidan

Relaterade nyheter

Aktuellt just nu
30 jan 2024 16:32
Stort intresse att lära sig mer om särskild begåvning på konferens
Jönköpings kommuns konferens om särskild begåvning som ägde rum på Elmia den 25 januari lockade många deltagare både från Jönköping och andra kommune...
Aktuellt just nu
17 maj 2023 07:38
Nu startar kompetensutveckling kring särskild begåvning
I höst börjar 25 pedagoger, både från förskola, grundskola och gymnasiet en kompetensutveckling om särskild begåvning. Utbildningsinsatsen kommer påg...
Lär dig mer
9 nov 2023 09:32
Konferens: Ta del av ett kunskapslyft om särskild begåvning
Varmt välkommen till konferens! Här får du ta del av värdefulla insikter från flera kunniga talare om hur förskolan, grundskolan och gymnasiet på ett...