Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Om Pedagog Jönköping

Pedagog Jönköping är en webbplats för inspiration och kompetensutveckling som utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun står bakom.

Tipsa oss: pedagog@jonkoping.se

Här kan du som jobbar inom förskolan och skolan i kommunen hitta inspiration, kompetensutveckling och lärresurser som du kan använda i din undervisning och för att utveckla dig i din yrkesroll. Vi hoppas även att du som funderar på att välja läraryrket ska hitta bra information och vägar framåt för din fortsatta resa inom utbildningsväsendet.

På sajten finns artiklar, filmer, bloggar och olika typer av utbildningsmaterial. I vår kalender kan du också hitta utbildningar och seminarie som du som pedagog kan ta del av för att öka din kompetens. Är du ansvarig för en utbildning eller en föreläsning kan du lägga in information om den i vår kalender.

Arbetet med Pedagog Jönköping drivs av webbredaktören och redaktionsrådet. Redaktionsrådet består av representanter/deltagare från förskola, grundskola, gymnasieskola och central förvaltning.

Medlemmar i redaktionsrådet vårterminen 2024:

Fritidshem: Lena Nord Jonsson
Förskola: Pia Svensson, Jessica Stjernquist
Grundskola: Helene Hugo
Anpassad skola: Lars-Johan Johnson
Gymnasieskola: Erik Rydell
Forskning och utveckling: Therese Haglind
Specialpedagogik: Lars Alvåg
It- och digitalisering: Joanna Snälls
Språkutveckling: Emma Simonsson
Kommuniktion: Anthon Talhaug
Webbredaktör: Sarah Larsson

Redaktionsråd Vt 2024: 24 januari, 26 februari, 26 mars, 24 april, 22 maj, 19 juni

Har du tips och idéer om personer eller bra arbetssätt inom förskolan och skolan i kommunen som vi borde uppmärksamma – hör av dig till redaktionen.

  • Publicerad: 5 apr 2022
  • Senast uppdaterad: 11 apr 2024
Dela sidan