Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Säker i slöjdsalen - utbildning i träbearbetningsmaskiner

Träslöjdsal
Mer information
Datum: 18 sep
Tid: 15.30 – 18.00
Plats: Gräshagsskolan (ingång utvändigt på baksidan av skolan), Jönköping
Adress: Jönköping
Lägg till i kalender
Utbildningsförvaltningen

Välkommen på grundläggande utbildning i säkerhet i slöjdsalen.

För vem? Utbildningen är för t.ex. vaktmästare, personer som undervisar i slöjd men som inte är behöriga (vikarier) och fritidspedagoger som använder slöjdsalen tillsammans med elever på fritids. Syftet är att få en större säkerhetsmedvetenhet hos dig som inte har en formell slöjdutbildning men ändå använder slöjdsalarna på våra skolor. • Mål: Efter utbildningen kan du hantera alla maskiner och veta vilka som är lämpliga att använda. Detta är en grundläggande säkerhetskurs med fokus på olika maskiner och tips på hur man kan undvika riskerna. Målet är att du efter denna utbildning ska använda slöjdsalen på ett förståndigt sätt. • 10 platser vid varje tillfälle • Vi serverar en lättare fika i samband med kursen. • Kursledare är slöjdlärare Håkan Altgärde

Mer information

Endast för personal inom utbildingsförvaltningen Jönköpings kommun