Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Tankekartor i Mindomo

Händelsebild
Mer information
Datum: 15 aug
Tid: 08.30 – 11.00
Sista dag för anmälan: 19 jun
Plats: Mediacenter - OBS ny adress, Jönköping
Adress: Hedenstorpsvägen 10 Jönköping
Lägg till i kalender
Utbildningsförvaltningen Jönköping

I Mindomo kan elever och lärare skapa tankekartor med text, länkar, bilder, filmer och ljud.

Mindomo är ett program där du/dina elever gör mindmaps/tankekartor. I Mindomo kan du förutom att bygga själva tankekartan även lägga in material, till exempel olika dokument, webblänkar, bild/ljud/film. Som lärare kan du starta själva tankekartan i helklass när ni börjar ett nytt arbetsområde. Vad kan eleverna sen innan? När ni samlat en massa förslag kan ni tillsammans strukturera. Du kan därefter dela ut er gemensamma mindmap, så kan eleverna fylla på med texter, bilder och så vidare. Mindomo ligger tillsammans med Audioeditor och Cartoonist i Creaza. Kursledare: Gunilla Celén, Mediacenter och Karin Bostrand, Creaza.

Mer information

Utbildningen är öppen för dig som är anställd inom Utbildningsförvaltningen Jönköpings kommun. Målgrupp: F-9, Gy