Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Berätta med bilder i Cartoonist

Händelsebild
Mer information
Datum: 15 aug
Tid: 13.30 – 16.00
Sista dag för anmälan: 19 jun
Plats: Mediacenter - OBS ny adress, Jönköping
Adress: Hedenstorpsvägen 10 Jönköping
Lägg till i kalender
Utbildningsförvaltningen Jönköping

Låt dina elever berätta med text, bild och ljud med hjälp av Cartoonist.

Cartoonist är nog det mest populära programmet i Creazasviten och nu har det dessutom kommit massor med nya tecknade bakgrunder, figurer och spännande ämnen som dina elever kan jobba med. Miljöfrågor, fantasy, etiska dilemman och mycket annat! Cartoonist passar i alla åldrar, från de yngsta som kanske jobbar med bilder och inspelat ljud till de äldre som kanske gör inlämningsarbeten i historia eller biologi. Man kan som i alla Creazaprogrammen starta tillsammans i helklass för att sedan jobba vidare enskilt eller i grupp. Kursledare: Gunilla Celén, Mediacenter och Karin Bostrand, Creaza

Mer information

Utbildningen är öppen för dig som är anställd inom Utbildningsförvaltningen Jönköpings kommun. Målgrupp: F-9, Gy. Ta med dator eller iPad till kurstillfället.