Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Nätverksträff för förstelärare 7-9 (alla spår) samt F-6 - Råslättsspåret, Junedalsspåret och Grännaspåret

Händelsebild
Mer information
Datum: 20 maj
Tid: 15.00 – 17.00
Plats: Stadshuset Huskvarna, Rumlaborgssalen, Huskvarna
Adress: Rumlaborgsgatan 1 Huskvarna
Lägg till i kalender
Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun

Nu är det dags för läsårets sista nätverksträff för förstelärare.

Innehåll: Inledning, Föreläsning/workshops med Joel Rangsjö, Presentation av FL-utbildning Budapest/Barcelona, Presentation av upplägget för utbildningsnätverk-FL. Till träffen ska du ta med en fulladdad dator eftersom det kommer bli föreläsning varvat med workshop. Det kommer bara erbjudas två tillfällen i maj, så det kommer bli trångt under föreläsningen innan vi delar upp oss till workshopen.

Mer information

Joel Rangsjö är AI-nörd, spansk- och svensklärare och IT-pedagog (i den ordningen) på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping. Joel driver hemsidan aiit.nu där han skriver om AI och AI-verktyg. Han är en flitigt anlitad föreläsare och driver tillsammans med Danny Stacy och Jonatan Tensetti podden AI-snack som finns på Youtube och Spotify. Han är snart aktuell med en bok om AI och skolans kompensatoriska uppdrag som ges ut på Liber. I den här föreläsningen kommer han att prata om möjligheter med att använda AI. Han menar att AI kan vara din bästa vän, ditt bollplank, din kreativa partner och din mest kritiska kollega. AI kan vara det som gör att du kan realisera idéer som annars svårligen låtit sig göras, AI kan vara det som gör att du når fler, att du snabbt kan individanpassa efter förmåga, förutsättning och intresse. AI är en hävstång för god pedagogik och dina tankar. AI ska användas när det gör att vi kommer längre, när det tillför något. I den här föreläsningen får du veta hur.