Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Digitala nationella prov (DNP) - skolverkets webbutbildning kring provtjänsten

Händelsebild
Mer information
Datum: 15 jan - 31 maj
Tid: 00.00 – 00.00
Kategori: Digital
Plats: Digitalt
Adress:
Lägg till i kalender
Skolverket

Nu har du möjlighet att förbereda dig för digitala nationella prov via skolverkets webbutbildning om provplattformen.

Webbutbildningen vänder sig till dig som kommer att utföra någon arbetsuppgift i Skolverkets provplattform. Du kan exempelvis vara lärare, rektor eller administratör med uppdrag att administrera, övervaka provtillfälle, bedöma eller se resultat.

Mer information

För att få tillgång till webbutbildningen behöver du skapa ett användarkonto. Länk för att skapa detta får du från huvudman när det är aktuellt för dig att hantera digitala nationella prov eller digitala bedömningsstöd.