Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Språkutvecklande arbetssätt i förskolan

Barn sitter på stolar i förskolan
Mer information
Datum: 21 nov
Tid: 08.00 – 17.00
Plats: Upptech, Jönköping
Adress: Västra Holmgatan 34A Jönköping
Lägg till i kalender
Atea och utbildningsförvaltningen Jönköping

Den 21 november annordnas en dag med fokus på de digitala verktygens betydelse i det språkutvecklande förhållningssättet i förskolan. Dagen genomförs i nära samarbete mellan Atea och Jönköpings kommun. Syftet med dagen är att koppla samman teori och praktik i förskolans undervisning.

Susanne Kjällander ger ett vetenskapligt perspektiv på digitalisering i förskolan. Ni kommer också få lyssna till Kålgårdens, Lustigkullens och Bankeryds förskoleområden. De kommer att dela med sig av sitt arbete med digitala verktyg kopplat till ett språkutvecklande arbetssätt. Ateas verksamhetsutvecklare håller workshop kring hur man pedagogiskt kan arbeta språkutvecklande med iPads i undervisningen.

Mer information

Målgruppen är rektorer/ biträdande rektorer och personal i förskolan. Program och mer information finns tillgängligt via rektor. Rektor anmäler deltagare. Ta om möjligt med egen iPad.