Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Tillgängligt lärande - gemensam föreläsning på studiedag åk F-6

Tobias Israelsson sitter vid en bärbar dator
Mer information
Datum: 22 nov
Tid: 08.30 – 10.00
Plats: Digitalt via Teams
Adress:
Lägg till i kalender
UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN

På de kommungemensamma studiedagarna 22 november och 5 mars, kommer det att finnas digitala föreläsningar att tillgå kring språkutvecklande arbetssätt F-6. Föreläsningarna är obligatoriska för skolor med språkpedagog och övriga skolor är välkomna att delta.

Tobias Israelsson, 1-7-lärare, arbetar på Skolstöd handledning. Kanske känner du igen Tobias som bloggare på Pedagog Jönköping eller som tobiasklassrum på Instagram. Föreläsningen kommer handla om hur man kan arbeta med pedagogiska planeringar på kort och lång sikt och hur den pedagogiska planeringen blir en stödstruktur för både lärare, elever och vårdnadshavare. Under föreläsningen kommer jag även ge tips på klassrumsstrukturer, idéer kring lektionsupplägg samt hur man som lärare kan använda verkligheten som lärobok i ämnesintegrerade projekt.Målgrupp: F-6 och fritids