Jönköpings kommun pedagog, till startsidan

Nätverksträff för IT-pedagoger - grundskolan

Händelsebild
Mer information
Datum: 29 nov
Tid: 08.30 – 11.30
Plats: Digitalt via Teams
Adress:
Lägg till i kalender
Utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun

Du som har uppdrag som IT-pedagog inom grundskolan i Jönköpings kommun är välkommen på nätverksträff.

På agendan finns erfarenhetsutbyte, ta gärna med dig tips på digitala pedagogiska resurser och arbetssätt. Träffen kommer dessutom innehålla information kring Vklass, M365 och Framtida digital lärmiljö.

Mer information

Denna veckas IT-pedagogträffar blir Teamsträffar istället för fysiska träffar. Är du anmäld så skickas möteslänk till dig. Är du inte anmäld men vill delta så mailar du Mårten Olsson. Det finns tre tillfällen att välja mellan och du deltar vid det tillfälle som passar dig bäst.